Çağıl İlkokulu
Çağıl Mahallesi Kızıltepe/Mardin

VİZYON

Evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda kurumsallaşmış bir okul kimliğine sahip olmak; geleceği bugünden yaşayarak okulumuzdaki kaliteyi yükseltmek için eğitim ve öğretimde örnek ve önder olmak; vatandaşlar, sivil toplum kuruluşları ve çevre kuruluşlar tarafından önemsenen ve güvenilen bir kurum haline gelmek temel anlayışımızdır.

MİSYON

Çağıl İlkokulu olarak öğrencilerimizi milli kimliğini kazanmış, kendisiyle barışık, insani değerleri benimsemiş, dünyayla barışık, zamanın şartlarına uygun, toplumun ve iş hayatının gerektirdiği niteliklere sahip, kendi çevre sağlığını koruma bilincine sahip, özgüveni gelişmiş, eleştirel düşünmeyi öğrenmiş, soran ve sorgulayan bireyler olarak yetiştirmek, çağın gerektirdiği bilgi, teknoloji ve iletişim toplumu olma hedeflerimize ulaşabilmek için; bilgiye en kısa yoldan en hızlı şekilde ulaşıp bilgiyi mal ve hizmet üretimine yansıtabilen, geçmişten alınan manevi ve kültürel destekle kendisi ve çevresiyle barışık yakın çevresi ve tüm insanlara yararlı, bir şeyler üretme arzusu ve azmi içinde olan, üst öğrenim kurullarına ve hayata hazırlamak, öncelikle özel anlamda yakın çevremize, dolaylı olarak toplumun her kesimine ve tüm insanlığa hizmet için varız.

Öğretim Şekli :normal öğretim

normal öğretim

08:40 ile 15:00 arası

kalorifer

13 km kızıltepeye uzaklık. mardine ise 40 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

okulumuz kızıltepe´ye 13 km mesafededir. Kızıltepenin güneyinde yer almaktadır. suriye sınırındadır.